Získej dres a podpoř Aničku s OZP 50 Podralsko, velká charitativní aukce odstartovala

Získej dres a podpoř Aničku s OZP 50 Podralsko, velká charitativní aukce odstartovala

Příběh Aničky Slancové silně rezonuje v bikové komunitě již od září loňského roku. Nešťastná nehoda obrátila této vášnivé cyklistce život naruby.

Při závodě světové fourcrossové série v italském Val di Sole měla těžký pád, který jí změnil život ze dne na den. Utrpěla vážný úraz páteře a je upoutána na invalidní vozík. Závodnice z Liberce se přesto nevzdává. Anička podstoupila dlouhodobý rehabilitační proces v ústavu v Kladrubech a optimismus ji rozhodně neopouští. Sama pokračuje v dalších cvičeních a rehabilitacích, které jsou ovšem finančně velmi nákladné. 

V rámci cyklistického závodu OZP 50 Podralsko jsme se rozhodli Aničku podpořit v jejím úsilí. 

Oslovili jsme tedy největší hvězdy současné české bikové scény a výsledkem je charitativní aukce dresů jezdců cross country i maratonu. K mání bude například podepsaný originální dres Ondřeje Cinka, Filipa Adela, Honzy Strože, Lubomíra Petruše, Karly Štěpánové, Terky Neumanové či dres D2mont Meridy. 

Vyvolávací cena všech dresů je 500 a 1000 Kč, minimální příhoz je 100 Kč. Aukce probíhá na FACEBOOKU

V den závodu bude pokračovat přímo na místě v areálu v Osečné. Po vyhlášení bude Aničce předán šek s vybranou částkou. 

Cílem aukce je vybrat co nejvíce finančních prostředků na potřebné rehabilitace, kdy chce Anna mimo jiné i inspirovat ostatní, aby to nevzdávali. 

Podpořte tento projekt a získejte jeden z dresů 

S přátelským pozdravem, Lukáš Gamba, ředitel závodu OZP 50 PODRALSKO.

zpět