Jan Tomeš /GALAXY CYKLOŠVEC/ 12. na MS v terénním triatlonu Xterra na Havaji

Jan Tomeš /GALAXY CYKLOŠVEC/, který jezdí mimo triatlony i závody horských kol Galaxy série na kole Galaxy Proteus skončil na 12. místě v kategorii 45 -49 let časem 3:13:51 hod. na mistrovství světa v terénním triatlonu Xterra na Havaji, které se jelo 28.10. na ostrově Maui. Závod se jel na tratích 1,5 kilometrů plavání, 30 kilometrů na horském kole a 9,5 kilometrů terénního běhu.

Na místě byl i štáb České televize s moderátorem Stanislavem Bartůškem /na fotce s Janem Tomešem/, tak brzy uvidíme v ČT i film o tomto výjimečném závodě.

Celkem startovalo přes 600 závodníků. Celkové výsledky ZDE 
První oficiální video z nedělního MS Xterra z Maui zde:





Fotogalerie

  Jan Tomeš /GALAXY CYKLOŠVEC/ Havaj 2012   Jan Tomeš /GALAXY CYKLOŠVEC/ Havaj 2012   Jan Tomeš /GALAXY CYKLOŠVEC/ Havaj 2012  Jan Tomeš /GALAXY CYKLOŠVEC/ 12. na mistrovství světa v terénním triatlonu Xterra na Havaji  Jan Tomeš /GALAXY CYKLOŠVEC/ 12. na mistrovství světa v terénním triatlonu Xterra na Havaji  Jan Tomeš /GALAXY CYKLOŠVEC/ 12. na mistrovství světa v terénním triatlonu Xterra na Havaji  Jan Tomeš /GALAXY CYKLOŠVEC/ 12. na MS v terénním triatlonu Xterra na Havaji  Jan Tomeš /GALAXY CYKLOŠVEC/ 12. na MS v terénním triatlonu Xterra na Havaji  Jan Tomeš /GALAXY CYKLOŠVEC/ 12. na MS v terénním triatlonu Xterra na Havaji

zpět